torsdag 5. juli 2007

Ferien er starta og det til gangs og ganske typisk,.
Komne på Utvikfjellet med henger med fullt lass streika bilen.sjølvsagt lyste det noko illevarslande, eit eller anna med motoren var gale. etter fleire telefoner fekk vi grønt lys for å køyre videre . Men det enda med bergingsbil og bilen tilbake til Førde på verkstad.
No set eg her med ei eller anna sykje i kroppen og venta på at dei glupe repratører skal finne ut av det. Veit forresten ikkje om ein kan kalle dei repratører lenger , bilen er blitt så elektronisk, slik som alt anna i vår moderne verden.
Forresten så er vår matstove seld og fruen er i gang med å få nytt trekk på dei gamle stolane som skal gjere teneste heretter.
Vi har innlosert på Brubakk i Utvik, eit så nytt husvære at berre utvalde får bu det i sommar.
Det er eit prakrverk av min syster og svoger som har restaurert heile huset.
Dei kan skilte med bygdas beste utsikt, steiking av svelar på vedovn i kjelleren, verkeleg ein god atmosfære som gjev fred og ro.
Til helga er det storsamling i fam til min mann på Yrineset, ei anna perle i vårt fagre fylke.
Jau livet er fullt av overraskinger og opplevelser, det er stadig spanande å sjå kva som møter deg rundt neste sving på godt og vondt. Fortvil ikkje , det meste er luksusproblem.
GOD FERIE !

1 kommentar:

Øyvind sa...

Den er god, tilbake paa blogg! Du faar sjaa om du greier aa rekalle dei siste innlegga og skrive dei paa nytt, dei var verdt det!
Oeyvind