tirsdag 20. oktober 2009

flyttesjau......

I ordets rette forstand er vi midt i flyttesjau, og berre dei som har prøvd det veit kor det er. Men saken er det at vi er midt i to flyttesjauer då både Torbjørn med sine og Håvard med sine flytter i desse dager. det er ikkje småtteri som skal pakkast ned og pakkast opp, sorterast og leverast. Både Fretex og gjenbruksbutikkane nyt nok goder av slike flyttesjauer. det er no 40 år sia vi flytte frå Årdal med alt vi hadde av løsøre. Familien besto av to vaksne og tre barn, eg brukte ein dag på å pakke ned alt småtteri og Rolv tok med alt på ein liten lastebil. Med på lasset var alt vi trong om til sommer, vinter, fritid og fest. Eg kan ikkje hugse at vi hadde vesentlege mangler. Nei det var nok mykje bedre før ,det som så mykje anna, mindre å pakke ned, mindre å flytte ,mindre å pakke opp, mindre å kaste, men og mindre å gje vekk.
Vi har nok samla og samla i årenes løp for etterkvart som det har kome nye produkt så har vi jamen fått bruk for dei etterkvart,vi har iallefall trudd det........
Lukke til både i Førde og Moss med flytting i nye husvære, vi gleda oss med dåkke og er sjølvsagt stolte av "snekkergutane".
P/S no får de halde dåkke iro........

Ingen kommentarer: