søndag 28. oktober 2007

Misjonsveke


Så er veka omme, misjonsveka, har vi snakka om at det var denne veka, som starte med misjonsforeninga på Helsetunet og avslutta med den årlege " Misjonsmessa " på Kyrkjetunet.

Det har kvar dag vore stor aktivitet på NMS sin Gjenbruksbutikk, svært gledeleg.

Likevel må vi tenkje på at det er det jevne som tel mest, vi må ha misjon i tankane i kvardagen, misjon både heime og ute, vi kan ikke " kvile på laurbæra", som det heiter, men ei slik veke der ein står ilag og tek eit krafttak , gjev inspirasjon og vi får lyst til å forsette arbeidet.

Medlemane i foreningane blir etterkvart eldre og tilgang på unge er liten. Kansje nye arbeidsformer er tingen, arbeidet må jo forsette .....

På Misjonsmessa var "Knøttekoret" og sang , det er dei yngste i korbransjen.

Det var ei stolt bestemor som sat i salen og høyrde på sitt 4 år gamle barnebarn i eit kor på nærare 30 stk. Det mangla ikkje entusiasme i det unge koret og dei fekk behørig applaus frå fullsett sal.

Mykje flott handarbeid vart selt på messa, laga rundt om på bygdene, av flittige hender .

Allereide i mora er nok strikkepinner, heklenål, broderi og symaskin i aktivitet med tanke på neste basar eller messe. Det er så bra med alle desse som jobber i det stille... gleder meg til å prise varer på neste messe og til spenninga med å pakke ut varene som er komne inn.

Takk for taket denne gangen!

Ingen kommentarer: